Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Info pro táborníky - Kosák

(21.6. 2024 15:21)
Zpráva » Informace
Vážení tábořící,
 
Kvůli zmatkům v názvosloví a nedorozumění, které vzniklo minulý rok posílám následující sdělení.
Rezervační poplatek, je řádná platba za pobyt, není to vratná záloha, od žádné platby se neodečítá. Vratný je pouze při dodržení storno podmínek. Tedy když rezervaci včas před tábořením zrušíte a uvolníte tak místo jinému zájemci.
 
Pokud jste ze systému obdrželi jakýkoli dokument, na kterém je uvedeno záloha/zálohová platba je to systémová chyba, za kterou se velmi omlouvám. Nemělo by se to opakovat.
 
Brigády – pro účely uplatnění brigády, se částky zaplacené za pobyt a rezervaci sčítají. Zde není systém není dokonalý a pokud se Vám stane, že při vyúčtování pobytu se Vám brigáda správně neodečte, neplaťte a pošlete na mail hospodarwoodcraft@gmail.com upozornění. Situaci napravím. Řeší se ale až po dokončení táboření a řádném vyúčtování pobytu.
 
Pokud se stane, že brigád máte odpracovaných víc než je součet plateb za pobyt a rezervaci, nelze vyžadovat vratku, zde opravdu jde faktura do nuly. Pokud by se vám to stalo, převeďte brigádu na kamaráda z kmene a vyrovnejte se mezi sebou. Případně individuálně vyřešíme Váš jiný požadavek. Velmi si vážíme všech odpracovaných brigád a nikdo si nepřeje abyste přišli zkrátka.
 
Za táborové stavby, které slouží všem na tábořišti se neplatí – např. stan se šicím strojem. Toto nelze řešit systémově. Tedy poprosím, aby správce takové stavby místo rezervoval a následně mi napsal upozornění, že platit nebude, případně že zaplatil a peníze chce zpět.
 
Všem velmi děkuji za trpělivost.
 
Za náčelnictvo Lucka Vaňková

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.