Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Setkání ÚROP a ROP nad revizí KNIHY ORLÍCH PER PRO MALOU LÓŽI.

(2.10. 2024 18:13)
Zpráva » Pozvánka
SBKHAU KOLA!
Rádi bychom vás pozvali na on-line schůzku, při které bychom se chtěli setkat pokud možno se všemi náčelníky kmenů a jednotlivými Radami orlích per, případně i s jinými osobami, které tuto funkci zastávají. Vážní zájemci o toto téma z řad členů LLM jsou také vítáni.

On-line schůzka se koná – čtvrtek 10. 10. 2024 od 18 hod
 
Hlavním tématem setkání bude seznámení s novým Svitkem březové kůry pro ML, který připravil tým Tawasentha, Sokol, Pajda.

Představíme vám výsledný výběr OP i s jejich úpravami pro ML tak, jak jsme je společně s autory důkladně prodiskutovali na několika schůzkách ÚROP. Naší snahou je, aby znění OP pro Malou lóži schválil už letošním listopadový Sněm zástupců LLM a mohli jsme pak přistoupit k přípravě vydání SBK pro ML - včetně návodů a rad, jak tato OP plnit.
 
ÚROP by vás chtěla také informovat o další etapě své činnosti, tedy o revizi a úpravách Orlích per pro Velkou lóži v návaznosti na již zpracovaná OP pro ML.
 
Zároveň děkujeme kmenům Strážci údolí, Bobři, Hinajankaga, Jestřábi, Jilm, Kruh, Okwaho, Otyokwa, Trilobit, TateOsmaka, Stopaři, ZuyáWičhá a Stromolezci, kteří zareagovali na naši prosbu o zaslání vašich kmenových nebo rodových Zasvěcovacích stezek.
 
ÚROP dost mrzí, že se některé i dost aktivní kmeny či rody LLM vůbec neozvaly. Otázka zní, zda a jak by v budoucnu chtěly tyto ROP spolupracovat. Stojíme totiž před dost velkou revizí naší KOP a zkušenost a poučení z dlouholeté praxe jednotlivých ROP by se nám hodily. A i o tom bychom na naší schůzce rádi mluvili.
 
Prosíme zájemce, aby potvrdily svoji účast na urop@woodcraft.cz. Těmto osobám zašleme kontakt na platformu, kde on-line schůzka bude probíhat.
 
Děkuji!
Petr VILHELM - Willy (urop(zavináč)woodcraft(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět plus šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.