Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

SRK 2024

(15.5. 2024)
Stalo se » V LLM

Táboření SRK pro woodcraftery i nováčky

Na krásné Soví louce, z jedné strany potok, na druhé se tyčí svah, bylo o prvním květnovém víkendu veselo.
 
Sešli se tu staří známí i úplní nováčci, aby spolu pobyli v týpí, šeltru, zubříku nebo ve stanu.  Ne každý umí postavit týpí, ale když máme Medvěda, jde to jak po másle. Kolem hromada děti všeho věku řádily, hrály si, pomáhaly a taky splnily spoustu korálků i pár činů, které jim večerní sněm vedený Gábinou rovnou udělil: Chlup připravil běhání, test paměti, hod na cíl, určování ptáků i jak poslat pohled.
 
Všichni jsme přiložili ruku k dílu při sobotní hře s cibulí, a jaká radost, když nám celá ta ruka zůstala! Wičanhpi se pak guláš tak povedl, že zbyl jen vylízaný hrnec. V neděli nám Willy se Zdenkou předvedli srub, paráda veliká.
 
Krásnou atmosféru díky lidem i přírodě ocenili všichni a moc se těšíme příště!
fotofotofotofoto
fotofotofoto foto
Text: Jakub Adámek - Gallichvio
Fotografie: Martin Svoboda, Martin Pejša - Medvěd, Jiří Škvrna, Zuzana Štěpánová

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.